7 акторів, які кардинально відрізняються у фільмах і в реальному житті

Деякі актори вкрай не схожі на своїх персонажей у кіно. Це може бути, грим, колір волосся, борода чи звичайні окуляри, які змінюють образ актора для певної ролі.

Для певної ролі актори повинні відійти від власного стилю та образу, щоб якомога краще показати свого персонажа. Проте, ми як глядачі, котрі вперше побачили актора в певній ролі часто дивуємось, якими різними може бути персонаж у фільмі та актор у реальному житті. Портал "Коментарі" підготував добірку з сімома героями кіно, які кардинально відрізняються від їх справжніх образів.

Тільда Свінтон у ролі Діани з романтичної комедії "Дівчина без комплексів".


Американський актор Рейн Вілсон у ролі Дуайта Шрута з ситуативної комедії "Офіс".


Брайан Кренстон у ролі Волтера Вайта з кримінального серіалу "Пуститися берега".


Емілія Кларк у ролі Дейнеріс "Кхалісі" Таргарієн у культовому серіалі "Гра престолів"


Ще одна зірка, яка кардинально змінила свій стиль для серіалу "Гра престолів" виявилась Ліна Хіді та її роль Серсеї Ланністер.


Кілліан Мерфі в ролі Томаса Шелбі з кримінального серіалу "Гострі картузи".


Австралійський актор Ентоні Старр у ролі Патріота з американського серіалу про супергероїв "Хлопаки", що заснований на однойменному коміксі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в третій частині фантастичної саги Джеймса Кемерона "Аватар" з'явиться нове вороже плем'я На'ві, яке проживає на планеті Пандора.

Також "Коментарі" писали про 10 речей у фільмах, які дратують глядачів, адже справжні люди цього не роблять у реальному житті. Від бійок, де один чоловік може перемогти кілька десятків противників, які просто чекають поки до них дійде черга отримувати стусани до нереалістичних сцен чищення зубів.