Канал NBC повідомив про закриття одного зі своїх серіалів

Телеканал NBC повідомив, що закриває після четвертого сезону комедійно-кримінальний телесеріал «Хороші дівчатка»

Американський телеканал NBC прийняв рішення закрити комедійно-кримінальний телесеріал "Хороші дівчатка" після виходу четвертого сезону. Таку інформацію надало видання Deadline.

Повідомляється, що серіал вийшов на екрани у 2018 році й розповідає про трьох жінок, які живуть в передмісті. Вони ледве зводять кінці з кінцями й в один момент їм приходить думка пограбувати супермаркет за допомогою іграшкового пістолета. У головних ролях зіграли Христина Рене Хендрікс ("Битва преподів", "Незнайомці: Жорстокі ігри"), Ретта ("Парки та зони відпочинку") і Мей Уітман ("Простушка", "CSI: Місце злочину").

Створювачкою серіалу виступила американський телевізійний сценарист і продюсер Дженна Бенс. Її проект після закриття на NBC не зміг знайти собі новий дім, тому що стримінгова платформа Netflix та інші сервіси відмовилися співпрацювати.

Відзначимо, що на сайті-зібранні Rotten Tomatoes серіал тримає 61% "свіжості", що засновано на 33-х відгуках критиків із середнім рейтингом 5,64 / 10. На Metacritic серіал отримав 60 балів зі ста, що засновано на 21-й "позитивної та середньої" рецензії.

Нагадаємо, що американський телевізійний серіал Starz прийняв рішення закрити фентезійний драматичний серіал "Американські боги" після третього сезону. Інсайдер повідомляє, що однією з причин такого рішення стали низькі рейтинги кінокартини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний стримінговий сервіс Netflix вирішив продовжити на другий сезон американський драматичний телесеріал "Джіні та Джорджія": що буде в продовженні кінострічки.