Інший початок і фінал: вийде нова версія фільму "Хрещений батько"

Нова версія буде ближче до його авторського бачення

Відомий американський режисер Френсіс Форд Коппола заявив про свій намір перезняти "Хрещений батько 3". Про це пише видання obozrevatel.

А все тому, що Френсіс бачить цю картину абсолютно по-іншому: з іншим початком і фіналом. У популярному фільмі будуть нові музичні номери та сцени. Також режисер поділився, що оновлена версія буде знята ближче до його власного творчого бачення.

Зміни, які очікуються в цьому фільмі, стануть цілком логічним завершенням "Хрещеного батька" і "Хрещеного батька 2", повідомляє Френсіс Форд Коппола.

Відомо, що екранізація нової версії буде обмежена, і вийде в прокат в кінці грудня цього року. А через якийсь період часу глядачі зможуть подивитися її на популярних стрімінгових платформах.


Перша версія "Хрещеного батька 3" вийшла ще в 1990 році, в якій головну роль виконав Аль Пачіно. За сюжетом головний герой намагається перенаправити всі свої сили на легальний бізнес. Однак протидія всередині клану змушує його згадати про випробувані криваві методи спілкування з супротивником, що призводить до трагічного фіналу.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вийшов свіжий трейлер нового фільму про Бонда.