Вперше після серії скандалів Victoria's Secret проведе показ мод

Популярна компанія Victoria's Secret вперше за п’ять років представить модний показ.

Після п’ятирічної перерви компанія з продажу жіночої білизни Victoria’s Secret повертається з новим шоу. Однак цього разу показ мод буде зроблено у незвичній формі – 85-хвилинного документального фільму.

Victoria's Secret Fashion Show – це одна з найбільших подій у світі моди. Протягом 20 років відбувався щорічний показ мод, у якому супермоделі позували у приголомшливій нижній білизні та крилами ангела на спині.

Однак у 2019 році компанія Victoria's Secret потрапила у серію скандалів, що вплинули на рейтинги модного бренду та призвело до скасування популярного заходу. Зокрема скандали стосувалось сексуальних домагань до моделей, зв’язки з Джеффрі Епштейн, який був засуджений за сексуальні злочини, а також загальною культурою жінконенависництва та домагань у компанії.

Однак, після п’ятирічної перерви Victoria's Secret знову презентувала своє популярне шоу, яке буде доступно для перегляду у 50 країнах світу на платформі Amazon Prime. У Victoria's Secret Fashion Show взяли участь 20 професійних дизайнерів одягу з усього світу. Для участі в показі мод від Victoria's Secret повернулись такі популярні моделі як Наомі Кемпбелл, Емілі Ратаковскі, Адріана Ліма, Кендіс Свейнпол і Джіджі Хідад. Модний бренд також доповнив свій склад іншими популярними іменами, серед яких південносуданська модель Адут Акеч, трансгендерний ді-джей Хані Діжон і французька співачка XL розміру Yseult.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що знайдена найдивніша сумочка у світі моди.

Також "Коментарі" писали про популярного голлівудського актора, який зробив скандальну заяву про підтримку російської культури.