Відомий бренд випустив кросівки-ролики (ФОТО)

Італійський модний бренд Bottega Veneta показав свою новинку - кросівки-ролики, представлені в трьох кольорах

Відомий бренд Bottega Veneta, який є законодавцем трендів вже не один сезон, представив свою незвичайну новинку. Дизайнер бренду Деніел Лі додав до нової колекції роликові ковзани.

Відомо, що модель вийшла під назвою Quilt. Вони представлені в трьох кольорах: фірмовому зеленому, яскравому кобальтовому і молочному. Ролики виготовлені зі шкіри ягняти високої якості, а до гумової підошви прикріпили металеву пластину, яка утримує конструкцію з колесами. Їх також оформили в тон верхньої частини кросівок-роликів.

Ролики створені на основі реальної пари взуття, яка увійшла в колекцію Bottega Veneta осінь-зима 2021.

Купити пару взуття можна на сайті бренду. Їх вартість складає 2100 доларів (понад 56 тисяч гривень).

Нагадаємо, що кросівки є найпопулярнішою повсякденним взуттям, тому що вони легкі, зручні та практичні для людей будь-якого віку. Але чи можна носити їх кожен день? Ортопед-травматолог Муса Майсігов розповів, що взуття повинно бути комфортним, не варто ходити в кросівках на розмір більше або менше, тому що вони можуть порушити статичну функцію стопи й викликати плоскостопість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 21-річний відомий американський репер Lil Nas X в березні 2021 представив "сатанистський" дизайн кросівок, який він розробив спільно з американською компанією MSCHF. Це взуття чорного кольору з червоними вставками й підошвою, до складу якої була додана крапля людської крові. На кросівки нанесена пентаграма бронзового кольору і червоне число 666. Вартість такої новинки становить 1018 доларів (28,5 тисячі гривень).