Трендовий елемент гардеробу цієї зими (Фото)

Цієї зими в моді оверзайс речі

Худі - не тільки зручна річ, а й дуже модна цієї зими. Коли на вулиці мінусова температура та сніг, цей модний елемент гардеробу буде вас зігрівати під курткою.

Причина такої популярності худі - в оверзайс розмірі, який завжди при будь-якій погоді виглядатиме стильно. Тому, якщо у вашому гардеробі досі немає худі, варто задуматися над його придбанням.

Під цей елемент підійде вільний пуховик. Худі можна одягати під джинси або ж спортивні штани. Взуття потрібно підібрати масивне. Це можуть бути зимові кросівки та черевики.

Худі в свій гардероб внесли й відомі українки. Серед зірок худі одягають Джамала, Надя Дорофєєва, принципова Ольга Фреймут і навіть тендітна Тіна Кароль.

Образ, в якому знайдеться місце худі, буде не тільки модним та стильним, а й теплим - що дуже важливо холодною зимою.

Вперше худі як елемент сучасного одягу був створений компанією Champion для захисту робітників від морозу під час роботи на складах у штаті Нью-Йорк. Термін "худі" набув поширення у 1990-х роках.

Нагадуємо, що вчені знайшли взаємозв'язок між характером людини та її улюбленим кавовим напоєм.

Також журнал Time опублікував список "Людина року". Список позицій, які можуть претендувати на звання виявився досить коротким — там є тільки чотири кандидатури. Два місця по праву зайняли американські політики — діючий президент Дональд Трамп і обраний президент Джо Байден.

Сайт "Коментарі" раніше розповідав, яких правил потрібно дотримуватися аби допомогти дитині в модельному бізнесі. Насамперед ви повинні розуміти, що робота моделі-дитини не складається з розваг і гламуру - насправді це багатогодинна та дуже важка праця.