Топ-7 моделей жіночих джинсів, які точно сподобаються чоловікам

Які джинси чоловіки вважають найспокусливішими

Мода модою, а смаки чоловіків можуть значно відрізнятися.

Джинси скіні

Ці джинси лідирують у званні "найспокусливіша модель". Тканина прилягає до ніжки максимально, напевно тому в народі їх прозвали "вузькачі". У них дівчина підкреслить свої ноги та сідниці. Їх можна поєднувати практично з будь-яким взуттям. Ви можете носити їх з взуттям на підборах і на низькому ходу.

Але, якщо ви хочете бути більш стильною, то підбирайте до такої моделі або туфлі човники, або кросівки. Не варто вибирати взуття, яке не є актуальним. Так ви спростите образ.


Джинси із завищеною талією

Так, так і ще раз, так! Саме завищена талія знову увійшла в моду кілька років назад і, схоже, залишиться з нами ще надовго. Комфортний варіант на кожен день, який дуже подобається чоловікам. Такі джинси допоможуть скорегувати фігуру і зробити її більш жіночною. А ваша талія буде виглядати просто чудово.

Дівчатам, які люблять комфорт, і хочуть за допомогою високої посадки зробити фігуру більш жіночною - слід звернути увагу на джинси МОМ.


Рвані джинси

Такі джинси дозволять затримати увагу чоловіка, адже ця модель додає образу пікантності. Але є одне величезне "але". Стилісти наполягають на тому, що цей тренд застарів і "джинси з дірками" - це небезпечний вибір. Відмовтеся від джинсових моделей з вишивкою і намистинами, вони вже не актуальні. Як це виправити? Легко! Врятувати образ може знову ж модель МОМ, прямий крій, слоучі, де "рванка" буде доречною.


Джинси із задньою блискавкою

Тренд йде, але чоловікам подобається. Вам потрібно приготуватися до того, що вам будуть обертатися услід постійно. Один нюанс - стежте за тим, щоб блискавка була міцною і не розходилася. А ще остерігайтеся жартівників, які захочуть смикнути за блискавку.


Джинси з відкритою щиколоткою

Ось тут будь-який стиліст тільки підтримає такий вибір. Адже в тренді на сезон 2020-2021 - укорочені моделі. Збіг це, чи ні, але такі штани інтригують чоловіків, вигляд оголених кісточок стимулює їхню уяву.


Джинси бойфренди

Здавалося б, хіба зручна для багатьох жінок модель може подобатися і чоловікам? Може. Особливо, якщо правильно підібрати правильний верх і взуття. Зупиніть свій вибір на легких блузах і ніжних светрах, взуйте туфлі на високих підборах, човники, черевики або легкі кросівки.


Джинси з розрізами на сідницях

Страшний сон дизайнера, але подобається чоловікам. Ця модель підходить сміливим дівчатам, які люблять експериментувати та бути в центрі чоловічої уваги.


Нагадаємо, "Коментарі" писали про топ порад візажистів, як вибрати туш для вій.