Тільки Second Hand - у світ вийшов журнал, на сторінках якого не буде жодної нової речі

Вартість одного журналу складе 30 доларів

Друковане видання під назвою Display Copy, яке популяризує Second Hand і вінтажні речі, запустили активісти модної індустрії. Про на порталі id.vice.com повідомляє засновниця проєкту Брін Хемінуей.

Творці журналу поставили собі за мету зробити модною вторинний одяг, залучаючи для цього найкращих фотографів, моделей і стилістів. Display Copy цілком присвячений одягу, яка не шкодить екології. На його сторінках з'являються виключно речі з перероблених матеріалів або вантаж, а в публікаціях немає жодного слова про модні колекції сезонів і течії сучасної моди. Мета проєкту полягає в тому, щоб продовжити життя речей, які вже існують, а також зменшити вплив на навколишнє середовище від легкої промисловості.

"Display Copy - це новий модний журнал, в якому немає жодного нового предмета гардероба", - говорить головний редактор журналу Брін Хемінуей, - "Display Copy - це не просування нових продуктів, це любов до того, що у нас вже є, і пошук новизни та стилю в тому, що вже існує. Ми просуваємо повторне використання", - пише Брін Хемінуей.

Відомо, що у світ вийшов перший номер видання. Він складається з 4 друкованих обкладинок. Над номером працювали всесвітньо відомі фотографи Марк Бортвік, Деніел Джексон, Емі Троостит і Енді Харрінгтон, у фотосесіях брали участь фотомоделі Палома Ельзессер, Саскія Де Брау, Елен Філліер і Ноа Карлос, купити журнал можна тут.

Раніше "Коментарі" писали про тренди в осінніх пальтах 2020.