Стилісти визначили наймоднішу куртку 2022 року (ФОТО)

Стилісти порталу Who What Wear визначили, яка куртка стане наймоднішою у новому сезоні: підказка для модниць

Як будь-який предмет гардеробу, верхній жіночий одяг має величезну кількість різновидів, тому при його виборі важливо враховувати різні фактори, у тому числі актуальність. Експерти порталу Who What Wear відзначили, яка ж куртка буде на піку популярності у 2022 році.

Виявляється, що наймоднішим предметом верхнього одягу стала коротка дублянка, яка потрапила в тренди поточного року завдяки модним брендам та відомим блогерам. Затребуваними серед модниць є як ретромоделі, так і сучасні інтерпретації курточок подібного типу.

Експерти підкреслюють, що увагу законодавців моди в соцмережі Instagram привернула дублянка марки Totême та смугаста куртка Avis бренду Cawley Studio. Особливу увагу варто звернути на куртки бежевого, коричневого, чорного та помаранчевих кольорів – вони будуть у тренді.

Зазначимо, що укорочену дублянку можна поєднувати з різними речами: джинсами, легінсами, сукнями. Взуття слід підбирати, виходячи з решти образу.


Нагадаємо, експерти порталу Who What Wear відзначили, що найпопулярнішим взуттям у новому році стали чорні шкіряні лофери на масивній підошві.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мода швидко змінюється, тому що дизайнери кожного сезону вигадують щось нове та оригінальне. Однак, є речі, які не втрачають своєї актуальності і є досить практичними. Які речі являють собою "кістяк" будь-якого гардеробу?

Читайте також, що кожна дівчина мріє виглядати стильно, і це можливо зробити, не витрачаючи на речі великі суми. Які поради допоможуть зробити образ "дорожчим"?