Названо ТОП-5 наймодніших кольорів осені-2021 (ФОТО)

Експерти назвали кілька кольорів, які повинні бути в гардеробі модниць цієї осені, тому що вони зараз в тренді

Цієї осені великою популярністю будуть користуватися "теплі" насичені кольори, тому, якщо ви хочете оновити свій гардероб, ознайомтеся з новими трендами.

Сірий

Інститут кольору Pantone назвав відтінок сірого під назвою "Ultimate gray" одним з наймодніших кольорів осені-2021, тому що він гармонійно поєднується з багатьма речами. Але в моді буде вся палітра сірого: перламутровий зі сріблястим подтоном, вугільний, маренго і багато інших.


Теплий оранж

Цей "осінній" колір завдяки своїй яскравості й насиченості, підкреслить будь-який образ і зробить його стильним. Теплий оранж можна поєднувати з чорними, нюдовими або блакитними відтінками.


Яскраво зелений

Так, цей колір не здає своїх позицій навіть в осінній сезон. Дизайнери в цьому році представили безліч речей в яскраво-зеленому відтінку - починаючи з пальто і закінчуючи сумочками. Якщо хочете виглядати модно і стильно, тоді додайте у свій гардероб кілька речей в зеленій палітрі.


Кокосовий крем

Відтінок "Coconut Cream" увійшов до четвірки головних кольорів цієї осені. Цей колір додасть образу жіночності, ніжності та аристократичності.


Теракотовий

Ще один "затишний" відтінок, який гармонійно буде виглядати цієї осені. Теракотовий колір досить універсальний, його можна поєднувати з бежевим, оранжевим і навіть бирюзово-зеленим відтінками.


Нагадаємо, експерти Інституту кольору Pantone, які займаються прогнозуванням колірних тенденцій, з'ясували, які відтінки повинні бути в гардеробі кожної модниці навесні 2022 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в осінню погоду хочеться урізноманітнити своє життя яскравими фарбами, а зробити це можна за допомогою оновленого манікюру. Експерти назвали головні відтінки, які будуть користуватися актуальністю в цьому сезоні та зроблять ваші нігтики гарними.