Louis Vuitton випустив сумку, яка за формою нагадує стаканчик для кави

Обидві новинки виготовлені зі шкіри з фірмовим візерунком з монограм французького будинку

Бренд Louis Vuitton випустив два незвичайні аксесуари, з нової осінньо-зимової колекції Вірджіла Абло.. Вперше їх можна було побачити на показі в тенісному клубі Парижа. Перший - мініатюрна сумка у вигляді стаканчика для кави зі знімним ремінцем для носіння cross-body, другий - брелок-морквина з яскраво-зеленим бадиллям і блискавкою з сріблястого металу, пише Hypebeast.


Обидві новинки виготовлені зі шкіри з фірмовим візерунком з монограм французького будинку. Вартість Coffee Cup Pouch становить 2350 доларів, Carrot Pouch - 1425 доларів.

Раніше Кайлі Дженнер випустила нову б'юті-колекцію на честь свого 24-річчя. 10 серпня Кайлі Дженнер відзначала свій день народження. З цієї нагоди вона представила спеціальну колекцію свого б'юті-бренду Kylie Cosmetics. Джерелом натхнення для неї стало 24-каратне золото.

Нагадаємо, люксові бренди намагаються йти в ногу з часом і піклуватися про навколишнє середовище. Нещодавно французька компанія Louis Vuitton приєдналася до модного віяння і випустила дебютні екологічні сумки. Креативний директор чоловічого напрямку Louis Vuitton Вірджіл Абло розробив серію екологічно чистих сумок Louis Vuitton для колекції сезону оcень-зима 2021/22. Нові моделі називаються Keepall, Keepall XS і Soft Trunk, і вони повністю відповідають принципам сталого розвитку.

Сумки виготовлені з матеріалу, що складається на 43% з сертифікованої органічної бавовни і на 20% з переробленої вовни. Матеріал має пухнасту текстуру, а монограма бренду на нього нанесена люрекcовими нитками. Підкладка сумок зроблена з переробленого поліестеру, а ланцюга і кути на 70% складаються з переробленого пластику. Для ручок і ремінців використана шкіра, схвалена Leather Working Group (LWG).