Кілька простих секретів, які допоможуть виглядати вишукано без зайвих витрат

Якими повинні бути базові речі, взуття та аксесуари

З приходом кожного нового сезону відразу ж хочеться побігти в магазин і купити кілька трендових речей. І це все робити потрібно, але лише тоді, коли в гардеробі будуть базові речі. При їх наявності набагато простіше буде підбирати щоденні образи, доповнюючи їх необхідними аксесуарами. Про це пише видання apostrophe.

У список базових жіночих речей входить брючний костюм, маленьке чорне плаття, спідниця, кілька водолазок і футболок, джинси, джинсова або шкіряна куртка, пальто або пуховик. Наявність цих речей в шафі дозволить вам доповнювати свій гардероб новими речами, які добре поєднуватимуться з базою.

Що стосується взуття, то його стилісти рекомендують мати не менше 4 пар на кожен сезон. Також важливо розуміти, з чим ви будете носити ту пару взуття, яку хочете купити. Щоб вона просто даремно не займала місце в гардеробі.

А ось аксесуарів ніколи не буває багато: ремені, сумки, шарфи, палантини, рукавички і головні убори. Ці речі зможуть образ доповнити, зробивши його ще яскравіше і модніше.

Також дизайнери радять не забувати кілька важливих правил будь-якого гардеробу: завжди вибирати одяг за своїм розміром і віддавати перевагу класичним принтам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим доповнити свій образ цієї осені: 8 стильних аксесуарів.