"Гаррі Поттеру" присвятили колекцію посуду (ФОТО)

Французька компанія Le Creuset випустила разом зі студією Warner Bros. колекцію посуду, присвячену Гаррі Поттеру

Гаррі Поттер - одна з найцінніших франшиз Warner Bros., яка, попри завершення, досі користується великою популярністю. Французький бренд Le Creuset разом із кінокомпанією вирішили порадувати шанувальників "Гаррі Поттера" та випустили колекцію посуду у стилістиці фільму.

До "магічної" колекції увійшли: керамічний та емальований посуд, кухонний текстиль та форми для випічки, прикрашені символами із всесвіту Гаррі Поттера. Також тут представлені дві великі каструлі: червона доповнена металевим символом у вигляді шраму юного чарівника, а на блакитній кришці розташований м'яч для гри у Квідич.

Кожен елемент у колекції продуманий до найдрібніших дрібниць, адже навіть силіконове приладдя для випічки виглядає як чарівні палички, які належали Гаррі, Рону, Герміоні та Дамблдору. Самі представники бренду відзначають, що в колекції поєднуються знакові форми та відтінки Le Creuset з елементами, які нагадують про героїв улюбленого фільму, архітектуру Хогвартса, місцеву їжу та локацію.

До речі, нова колекція вже надійшла у продаж. Ціни варіюються від 25 до 400 доларів.


Нагадаємо, нещодавно у світі відзначали Хелловін — одне з наймістичніших свят на рік. З цієї нагоди модний бренд Dior випустив колекцію посуду, присвячену осінньому сезону. Щоб стильно відзначити Хелловін, модний будинок зібрав чорно-біле сервірування та яскраві прикраси у стилі моторошного свята.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Великій Британії живе людина, повна тезка головного героя книг Джоан Роулінг — Гаррі Поттер. І нещодавно він продав одну із книг письменниці за 37 тисяч доларів.