В Україні продають корм для квадроберів: що входить в склад та яка вартість

Квадробери, субкультура, яка зародилася в Японії і швидко поширилася світом, досягла і України. Молоді люди, які імітують рухи тварин, використовують спеціальні костюми та аксесуари. А тепер для них з'явився ще й спеціальний корм.

Український ринок дивує новими пропозиціями. Нещодавно на віртуальних полицях з’явився досить незвичайний товар – корм для квадроберів. Так, йдеться про рух підлітків, які пересуваються на четвереньках, імітуючи тварин, тепер мають власний спеціалізований корм. Що ж це за продукт і які обіцянки дають виробники – розбирались “Коментарі”.

Квадробери, як відомо, це молоді люди, які наслідують поведінку тварин, пересуваючись на четвереньках та носячи відповідні костюми. І ось, для задоволення потреб цієї незвичної субкультури, з’явився спеціальний корм.

Перший зразком такого корму, який ми знайшли, обіцяє покращення пам’яті та координації. У складі – вітаміни B12, B6, C та інші корисні речовини. Виробник запевняє, що його продукт допоможе квадроберам розвивати мислення і стане справжнім ласощам. Ціна такого пакування (500 грамів) – 450 гривень.


Другий варіант корму пропонує більш різноманітне меню: 6 видів сушених фруктів та 4 види м’яса. Однак, виробник зазначає, що кількість товару обмежена. Вартість такого набору – 750 гривень.


Цей текст має інформативний характер і не є рекламою. Перед прийняттям рішення про покупку будь-якого продукту, варто ретельно вивчити його склад.

Нагадаємо, останнім часом квадробіка стрімко набирає популярності серед дітей та підлітків по всьому світу. В Україні цей тренд ще не такий популярний або ще не помічений, але в інших країнах викликає занепокоєння і дорослі навіть звернулися до омбудсменів із проханнями заборонити це захоплення. Все що слід знати про квадроберів читайте в матеріалі “Коментарі”.

Також “Коментарі” писали, що в Одесі сталася шокуюча подія: безхатько допоміг врятувати пенсіонерку та її маленьку собаку від групи "квадроберів". Інцидент стався на Старосінній площі рано вранці, коли жінка прогулювалася зі своїм улюбленцем. Про цей випадок у соцмережах розповіла жінка, яка нібито стала свідком даної ситуації.