Головна Новини Дозвілля подорожі З 1 жовтня МАУ змінює розклад - повернуться стикувальні рейси
commentss НОВИНИ Всі новини

З 1 жовтня МАУ змінює розклад - повернуться стикувальні рейси

У розклад додані п'ять нових міжнародних рейсів

16 вересня 2020, 17:47
Поділіться публікацією:

З 1 жовтня, після припинення дії обмежень для в'їзду іноземців в Україну, авіакомпанія МАУ додає нові рейси, а також пропонує своїм пасажирам зручні стикування. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

З 1 жовтня МАУ змінює розклад - повернуться стикувальні рейси

Фото: avianews.com

"Анонсований раніше розклад рейсів до 24 жовтня залишається практично без змін, за винятком польотів в Тбілісі — рейси скасовані через продовження епідеміологічних обмежень з боку влади Грузії. В рамках даного розкладу з 1 жовтня, після припинення дії обмежень для іноземців, МАУ пропонує своїм пасажирам зручні стикування, а також додає нові рейси. Тим самим, у пасажирів з'явиться можливість розширити географію подорожей по Європі і Близькому Сходу", — йдеться в повідомленні.

На даний момент додані нові міжнародні рейси з Києва на Брюссель, Дюссельдорф, Лондон, Прагу, Баку і назад.

Також МАУ пропонує варіанти пересадочних рейсів через столицю України з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги в Дубай, Каїру, Баку, Єревану, Стамбулу, Тель-Авіву і ряду інших країн.

Крім того, авіакомпанія пропонує скористатися послугами власних або партнерських рейсів через Київ по Україні з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва і Стамбула через Київ до Харкова, Львова, Херсон, Одесу, Дніпро, з Дубая, Каїра, Баку, Єревану через Київ до Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

Також в авіакомпанії нагадали, що є прямі авіарейси з Тель-Авіва на Одесу, Львів, Харків і Дніпро. А зі Стамбула на літаках МАУ можна потрапити не тільки в Київ, але і в Одесу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з 14 вересня компанія "Міжнародні авіалінії України" скасовує низку рейсів за кордон у зв'язку із забороною в'їзду на територію країни іноземцям, введеною Кабінетом міністрів України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини