Головна Новини Дозвілля подорожі Відпустка в Туреччині: якому району Аланії віддати перевагу для відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпустка в Туреччині: якому району Аланії віддати перевагу для відпочинку

Туреччина - одна з найбільш прихильних країн з клімату та харчування, ідеальна для відпочинку з дітьми

17 лютого 2021, 11:54
Поділіться публікацією:

Уже замислюєтеся, яку країну відвідати в 2021 році?

Відпустка в Туреччині: якому району Аланії віддати перевагу для відпочинку

Аланія. Фото: kuku.travel

Ранкова Аланья прекрасна — місто прокидається, пляжі готуються до зустрічі з туристами, всюди пахне свіжоспеченим хлібом, готується ранковий чай.

Курортне місто Туреччини Аланія складається з багатьох районів. Туристична частина починається з району Окурджалар, який розташований в 30 км від Аланії — це зона прибережних 5-ти зіркових дорогих готелів, у кожного з яких свій пляж. За Окурджалар знаходиться Інжекум, що виділяється серед інших чудовим піщаним пляжем, який в Аланії називають "золотими пісками". У Інжекум розташована школа дайвінгу, де можна попірнати з аквалангами і побачити морських черепах.

Слідом йде Авсаллар. Хоч це і туристичний район міста, зараз він дуже активно забудовується різними комплексами і резиденціями. Наступний район — Конакли. Цей район розташований найближче до Аланії (15 хвилин на автобусі) і є найбільшим шопінг-центром. Уже за Конакли починається і сама Аланія зі своїми житловими кварталами і мікрорайонами.

В Аланії також знаходяться міські готелі. Більшість з них не пляжні — готелі розташовані через дорогу від моря. Багато з них закриваються на зиму, але в сезон радо приймають туристів — з квітня до кінця жовтня — середини листопада.

Аланія тягнеться уздовж морського узбережжя, фактично це місто, що складається з трьох паралельних вулиць і трьох головних доріг з безліччю перпендикулярних перетинів, які тягнуться у напрямку від моря до гір. Зорієнтуватися в цьому місті не складе ніяких труднощів будь-якому приїжджому.

Для тих, хто любить завжди перебувати в центрі і гущі подій, бути в близькості від культурних та історичних пам'яток і цінностей — прекрасно підійде для відпочинку ритмічний центр Аланії. Тут розташовані музеї та архітектурні пам'ятки, на центральній вулиці міста знаходиться велика кількість магазинів, ресторанів, нічних клубів і дискотек.

У спальному районі міста Оба знаходяться дві турецьких школи-коледжи, великі резиденції з критими і відкритими басейнами і фітнес-центрами, які як можна зняти в оренду для літнього відпочинку, так і придбати в якості нерухомості.

Тосмур раніше був околицею Аланії, в цьому районі міста дуже багато соціального житла. Тут знаходиться туристична пам'ятка — гірська річка Дим-Чай, на різних рівнях якої знаходяться ресторанчики і зони для пікніка.

Махмутлар - це міні-місто в Аланії, є найбільшим районом. В основному цей район російськомовний. Махмутлар найбільш близький до моря — найближчі житлові будинки (турецькі резиденції зі своєю прилеглою територією, басейном і кортом) знаходяться всього в 300 м від берега моря.

Раніше "Коментарі" писали про 10 найнесподіваніших факти про Хорватію .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.youtube.com/
comments

Обговорення

39

3 червня 2021, 08:04

Вы хотите забеременеть, но нет хорошего мужчины? Желание родить ребенка - желание для женщины естественное и необходимое. Если по какой то причине, например при мужском бесплодии, несовместимости или другой причине, Вам нужен мужчина для зачатия, Вы можете обратиться ко мне. При взаимной симпатии готов помочь забеременеть традиционным способом! симпатичный мужчина с 2мя высшим техническим образованиями,владею иностранным языком,школа с медалью, без вредных привычек. Вы хотите, но нет возможности забеременеть? Помогу забеременеть бесплатно. В некоторых случаях, готов частично участвовать в воспитании. E-mail: [email protected] Если не отвечу, напишите ещё раз, проверив правильность написания контактных данных (электронной почты).


Новини