Відпочинок у Парижі: кращі поради для бюджетної поїздки

Відпочинок у Парижі може коштувати не так вже й багато

Париж - одне з найдорожчих міст, "місто любові". Більше 30 мільйонів туристів відвідують Париж щороку, але не у всіх з них є величезні суми, які можна витратити під час візиту. Хтось може запитати, як дешевше провести відпустку в цьому розкішному місті? Про бюджетну відпустку пише thetravel.

Виберіть правильне місце для проживання

Париж поділений на 20 районів. Туристам не варто турбуватися про поділ цих районів, тому що вони не так вже далеко один від одного знаходяться. Люди можуть пройтися в інший район пішки. Дешеві готелі є недалеко від центру Парижа, зокрема готель au Royal Mad за цінами від 40 доларів за ніч. Готель Святого Крістофера більш доступний за ціною 22 долари за ніч. Найнижча ціна в готелі поруч з центром становить 19 доларів.

Насолоджуйтесь безкоштовними заходами

Щомісяця в Парижі проводиться безліч заходів, і вони відкриті для публіки. Точно так само, як літні фестивалі, на яких людей розважають безкоштовно. Це документальні фільми, Паризький джазовий фестиваль, Європейська ніч музеїв, кілька концертів у всіх жанрах і т.д. Це залежить від того, в якому місяці турист відвідує місто. Ці заходи проводяться щомісяця.

Транспортні квитки

Для туристів, проїзд на автобусі або метро коштує 1,90 євро, але краще купити десять упаковок, які коштують 14,90 євро. У Парижі є два типи квиткових кіосків, і пачки квитків продаються в білих квиткових кіосках. Щоб мати необмежену кількість поїздок на автобусі і метро, скористайтеся проїзною картою "відвідування Парижа" - відмінний варіант. Ціна залежить від того, скільки днів турист буде користуватися картою, але вона коливається від 12,30 до 38,35 євро.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Парижі запустять аеротаксі.