Відпочинок у Франції: що треба знати туристам, які вперше приїхали в цю країну

Туристам, які вперше їдуть у Францію, треба знати, як себе поводити у цій країні

Ейфелева вежа, сонячна французька Рів'єра і елегантні паризькі бульвари - ось деякі з речей, про які мріють мандрівники, плануючи поїздку до Франції. Але є речі про, які туристи точно мають знати, відвідуючи перший раз цю країну. Про особливість мандрівки до Франції, пише thetravel.

Що потрібно робити, коли ви вперше відвідуєте Францію

Люди, які відвідують Францію, повинні поважати етикет і звичаї. Наприклад, люди повинні привітатися або привітатися по-французьки, коли заходять в ресторан, магазин або інший заклад. Більш того, вони повинні попрощатися або попрощатися перед від'їздом. Очікується також, що вони вивчать кілька французьких фраз. Це доведе, що людина докладає зусиль, а також проявить повагу.

Люди повинні очікувати, що платитимуть певну плату за користування ванною кімнатою на вокзалах, в універмагах та інших місцях у Франції. Крім того, туристам рекомендується мати при собі квитки, коли вони сідають в метро, до тих пір, поки вони не покинуть станцію. Це пов'язано з тим, що поліція проводить безперервні перевірки і може штрафувати людей, у яких немає квитків. Крім того, важливо підтвердити квиток перед посадкою в поїзд. Біля входу на кожну платформу або набережну люди можуть знайти автомати для перевірки.

Ще одна річ, на яку повинні звернути увагу люди, які відвідують Францію, - це одягатися відповідним чином. Наприклад, їм слід уникати носіння кросівок, шортів і шльопанців. Адже вони призначені для занять спортом і для пляжу.

Чого не треба робити мандрівникам, які вперше приїхали до Франції

Мандрівники, люди не повинні брати свою каву і пити її, йдучи вулицею. Навпаки, вони повинні вживати свій напій в кафе, сидячи за столиком або стоячи в барі. На відкритих ринках люди не повинні торкатися до будь-яких продуктів. Вони повинні питати у продавця тільки те, що їм потрібно.

Каву з молоком після закінчення трапези - це ні-ні. Такий напій замовляють у Франції на сніданок. Крім того, французи не люблять поспішати з їжею. Замість цього вони хочуть взяти час, щоб розслабитися за їжею або кавою. Крім того, люди повинні мати на увазі, що французи будуть обідати з 12:00 до 2:00, а це означає, що багато магазинів будуть закриті в цей час дня.

Вивчення французьких фраз має важливе значення при відвідуванні країни, тому що не слід припускати, що всі розуміють або говорять по-англійськи.

На відміну від Сполучених Штатів, у більшості випадків у французьких ресторанах плата за обслуговування в розмірі 15% включена в рахунок. Це означає, що людям не потрібно давати чайові. Проте, прийнято залишати пару додаткових євро після закінчення вечері, якщо обслуговування було дуже якісним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Франції почалося виверження вулкана.