Головна Новини Дозвілля подорожі Відіспимось після війни: улюблені бази відпочинку американських військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Відіспимось після війни: улюблені бази відпочинку американських військових

Три найвідоміших бази відпочинку, які люблять американські військові

22 серпня 2020, 13:39 comments1203
Поділіться публікацією:

Всі люди мають потребу у відпочинку. Військових це також стосується, все таки їх життя назвати легким ніяк не можна. Це суцільні тренування, а часто і участь в бойових діях. Саме тому в Сполучених Штатах забезпечення якісного відпочинку військових є одним з  пріоритетних завдань. Сьогодні за допомогою порталу mport ми розповімо тобі про декілька найвідоміших американських баз відпочинку для військових.

Відіспимось після війни: улюблені бази відпочинку американських військових

Військова база в Новому Орлеані

На військовій базі в Новому Орлеані розташовуються штаб-квартира і місце стратегічного розташування 4-ої дивізії морської піхоти США, 4-го загону авіаційного крила і 4-го логістичного центру підтримки і обслуговування військових. І лише в тридцяти хвилинах їзди від бази розташовані безліч танцювальних клубів, стрип-барів і закладів з живим звуком. Військові завжди знайдуть там чим зайнятися. І головне, з ким.

Анак-Боллінг, Вашингтон

Уряд Штатів віддав наказ об'єднати повітряні сили з військово-морським корпусом Вашингтона. Так 1 жовтня в 2010 році і з'явилася військова база Анак-Боллінг. Крім казарм і військової техніки на її території є штаб квартира розвідки і пост стратегічного аналізу. Але це не все. В наявності є найкращі державні готелі міста, веселі вечірки, тонни їжі.

Військово-морська база в Ньюпорті, Род-Айленд

Ньюпорт — місто однойменного округу штату Род-Айленд. Там знаходиться база ВМС США, центри тренувальних майданчиків для військових, морське училище і база підводних човнів. Місто набуло популярність завдяки м'якому клімату, гарячому сонцю, теплій воді Атлантики і одній з літніх резиденцій Джона Кеннеді. Загалом, райський куточок, в якому американські солдати люблять розслаблятися.

Як видно, американські військові також вміють відпочивати. Як не крути, ворогів у США вистачає, тому робота у них напружена. А щоб ти зрозумів, від чого доводиться відпочивати американським військовим, видання "Коментарі" розповість, як тренуються американські морпіхи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини