Головна Новини Дозвілля подорожі Тюрма і штраф: чим обернувся для туриста поганий відгук про готель
commentss НОВИНИ Всі новини

Тюрма і штраф: чим обернувся для туриста поганий відгук про готель

Представники готелю звинуватили чоловіка в наклепі

30 вересня 2020, 15:15
Поділіться публікацією:

Американець Уеслі Барнс надовго запам'ятає свій відпочинок в одному з готелів Таїланду, адже він не на жарт розсердив представників закладу. Турист залишив про готель кілька негативних відгуків і тепер йому світить тюремний термін. Про це повідомляє видання Bangkok Post.

Тюрма і штраф: чим обернувся для туриста поганий відгук про готель

Повернувшись з відпочинку на острові Ко Чанг (Таїланд), американець залишив на популярному сайті подорожей TripAdvisor негативні відгуки про готель та його персонал. Він звинуватив їх у тому, що вони "неприязні" і абсолютно не "зацікавлені в гостях". Також Уеслі зазначив, що в номері у нього була цвіль і розповів про приховані доплати на курорті.

Представники готелю обурені відгуками свого колишнього клієнта і подали на нього в суд, зазначивши, що зауваження туриста не відповідають дійсності та підривають їхню репутацію. Вони відзначили, що американець хотів порушити правила готелю, якими забороняється приносити на вечерю свої алкогольні напої.

До слова, тепер чоловікові загрожує два роки в'язниці й штраф у 200 тисяч бат (180 тис. гривень). Кілька ночей він вже провів за ґратами, але був випущений під заставу.

Раніше видання "Коментарі" розповідало про найнезвичайніші готелі світу, в яких хочеться побувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини