Росіяни зайшли в український ресторан: вони не очікували такої відповіді

Російських туристів вигнали з українського кафе Odessa Mama Cafe and Boodmo Brewery на Філіппінах.

Троє російських туристів відвідали український ресторан на філіппінському острові Палаван. Вони були дуже здивовані, тому що їх не обслужили та попросили покинути заклад. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Туристів з Росії не пустили в український заклад харчування на філіппінському острові Палаван. Назва та українська кухня не викликала у росіян жодних роздумів шукати інше місце.

Росіянин розповів редакції одного з російських ЗМІ, що він разом з двома іншими друзями зайшов у популярний заклад Odessa Mama Cafe and Boodmo Brewery на курорті Ель-Нідо.

"Це було минулого тижня. Ми просто проходили та не очікували побачити український заклад у селі на Філіппінах. Зайшли, навіть меню не встигли попросити, як нам у грубій формі відмовили в обслуговуванні", - говорить росіянин.

Турист розповів про представника українського кафе, який говорив з ним російською та показав на табличку, яка інформувала про те, що тут не обслуговують росіян.

Після появи у російських ЗМІ повідомлення про українське кафе на Філіппінах, де вигнали росіян, почали з’являтись коментарі з негативними відгуками на популярних платформах оцінки закладів. Більшість з них від росіян, які скаржаться, що їх просять піти, а також критикують патріотичні плакати, які висять у кафе. Цікаво, що раніше негативних відгуків про Odessa Mama Cafe and Boodmo Brewery на курорті Ель-Нідо практично не було і більшість писали про смачну українську кухню, згадували борщ, вареники, налисники, чебуреки та інші українські страви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український борщ потрапив у рейтинг 100 найкращих супів світу.

Також "Коментарі" писали про туриста з Росії, який зняв штани на священній горі Агунг на острові Балі. Такі дії спровокували різку реакцію місцевих мешканців.