Головна Новини Дозвілля подорожі Перша подорож із немовлям
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша подорож із немовлям

Подорож з малюком вимагає ретельного планування й підготовки. Не знаєте, з чого почати? Поради експертів, які допоможуть вам пережити першу поїздку з дитиною.

26 жовтня 2020, 14:47
Поділіться публікацією:


Перша подорож із немовлям

Фото: tour-stream.com

Поради для мандрівників:

Знайдіть час, щоб створити докладний список всіх необхідних вам речей і предметів у подорож.

Упакуйте такі засоби захисту, як заглушки для розеток, засувки на шафи, м'які кути для дверних ручок і гострих кутів. Ці предмети повинні завжди бути у вас під рукою, щоб в разі необхідності ви могли забезпечити своєму малюку комфортне перебування в будь-якому приміщенні.

Після прибуття в пункт призначення, огляньте кімнату на предмет безпеки. Уважно перевірте, чи немає небезпеки задухи, включаючи монети, батарейки та повітряні кулі, а також аптечку з ліками, гострі краї і сходи.

Під час польоту зміна висоти може викликати дискомфорт у дитини. Обов'язково візьміть з собою на борт соску або пляшку — смоктання допоможе стабілізувати тиск у вухах. Якщо ваша дитина не спить під час польоту, запропонуйте їй перекусити, але не будіть маля, якщо воно спить і пропустило час годування — в польоті немовля може проспати всю поїздку — таке буває!

Підтримувати водний баланс завжди необхідно, особливо якщо ви перебуваєте на пляжі або в горах, тому переконайтеся, що ваша дитина п'є багато рідини під час поїздки.

Переконайтеся, що чутлива шкіра вашої дитини прикрита одягом і панамкою, також використовуйте сонцезахисний крем. Навіть якщо температура повітря недостатньо висока, перебування на сонці може викликати сонячний опік.

Будьте особливо пильні на території готелів з відкритими басейнами. Завжди стежте за своєю дитиною та переконайтеся, що вона не перебуває поруч з водою без нагляду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини