Озеро Синевир вражає неймовірною зимовою красою (Фото)

Синевир прекрасний в будь-яку пору

На Закарпатті замерзло найбільше за площею гірське озеро України - Синевир. Фотографії з неймовірними зимовими пейзажами встигли заполонити простори Інстаграму.

Синевир вважається одним із семи чудес України. Вік озера - приблизно 10 тисяч років. Його глибина місцями сягає 24-ох метрів. Озеро надзвичайно популярне серед туристів у будь-яку пору року. Навколишня територія доглянута і максимально облаштована для комфорту відвідувачів природної пам'ятки. Для кращого кругозору тут зведено оглядові майданчики.

Водойма розташована в заповідній зоні Національного природного парку з однойменною назвою. Тому окрім озера в цій місцевості можна поспостерігати за життям диких тварин та роздивитися рідкісні види рослин. Поїхавши на Синевир, можна заглянути й до єдиного в Україні центру реабілітації бурих ведмедів.

Нині озеро повністю вкрите кригою. Відчайдушні туристи не бояться та спокійно переміщуються по периметру водойми.

Якщо ви думаєте, в який куточок України поїхати цією зимою, зверніть увагу на Синевир. Чисте повітря та надзвичайні краєвиди допоможуть вам розслабитися та зарядитися енергією.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, який вид алкоголю краще не пити на Новий рік. Виявляється, що найнебезпечнішими для здоров'я людини є портвейн і херес. Тому якщо ви любите побалувати себе цими напоями, то з ними слід бути максимально обережними, або зовсім від них відмовитися на Новий рік. В такому випадку, і голова не буде розколюватися вранці, і думки будуть ясними. Хоча найголовніше при вживанні будь-якого виду спиртного — правильна доза випитого.

Також повідомляємо, чому небезпечно готувати їжу в алюмінієвій фользі.