Неймовірно: ресторани, де готують їжу за допомогою вулканів (ФОТО)

Часто відвідувачам пропонують самим приготувати їжу

Деякі власники ресторанів по всьому світу створили унікальні концепції харчування, додавши трохи винахідливості, використовуючи природне середовище, для створення неймовірної атмосфери. Деякі з цих ресторанів включають в себе сусідство з вулканами, щоб не тільки приготувати їжу, але й використати їх унікальний пейзаж для красивого фону. Про ресторани з вулканами пише, thetravel.

Ресторан El Diablo - Іспанія

Ресторан El Diablo-улюблений заклад туристів, і не без підстав. Адже їжу тут готують за допомогою природної печі: діючого вулкана! Штабелі базальтових порід кладуть один на одного, щоб створити імпровізовану піч над входом в вулкан (сплячий, звичайно). Ця піч генерує тепло, досить гаряче, щоб смажити кебаби з м'ясом. З цього ресторану, розташованого на іспанському острові Лансароте, також відкривається неймовірний вид на Національний парк Тіманфайя.

Чайний будинок - Азорські острови, Португалія

Любителі смачного чаю повинні відвідати чайний будинок фіолетового вулкана на Азорських островах. Розташований у Фурнасі, цей унікальний заклад продає широкий асортимент рідкісних Азорських чаїв, у тому числі різних, приготованих з місцевих термальних вод! Щороку виробляється менше 50 кг цих фірмових чаїв, які приваблюють найвимогливіших гурманів. Відвідувачі можуть насолодитися азорським чаєм і випити його, а також помилуватися видом.

Ресторан Canta da Doca - Орта, Португалія

Ресторан Canta da Doca з видом на Атлантичний океан в Орті знаходиться недалеко від вулкана. Однак люди, які обідають в ресторані, будуть самостійно готувати їжу, використовуючи плиту з лавового каменю. На вибір є безліч видів м'яса, морепродуктів і овочів. Тому відвідувачі зможуть скуштувати та приготувати свою їжу на гарячому шматку лави, в комплекті з хлібом, маслом і безліччю соусів!

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про незвичайні ресторани світу.