Неочікуваний кіносеанс на борту літака: авіакомпанія вибачилася за "відверто сексуальний" фільм

Пасажири під час польоту у літаку змушені були спостерігати за пікантними кадрами на своїх екранах.

Пасажири рейсу Qantas з Сіднея до Токіо опинилися в незручній ситуації, коли під час польоту на бортових екранах транслювався фільм із відвертим сексуальним змістом. Розважальна система в польоті вийшла з ладу, і єдиним показаним фільмом був фільм для дорослих.

Рейс Qantas нещодавно зіткнувся з технічними проблемами, через що окремий вибір фільмів був недоступний. Сподіваючись розв'язати цю проблему, співробітники Qantas запитали пасажирів, який фільм вони б хотіли подивитися найбільше. Несподіваним вибором стала стрічка під назвою "Daddio" ("Татусь") з рейтингом R – фільм з категорії для дорослих, що викликало подив і дискомфорт.

Фільм, в якому головні ролі виконують Дакота Джонсон і Шон Пенн, показує таксиста та жінку, яка щойно прилетіла в Нью-Йорк. За сюжетом між молодою жінкою та таксистом відбувається розмова про стосунки, секс, влади та втрати. Хоча фільм отримав позитивні відгуки, його пікантні сцени, зокрема з оголеними тілами, стали несподіванкою для пасажирів літака.

Як розповідає один з пасажирів, фільм транслювався майже годину, що викликало "надзвичайно незручну для всіх" ситуацію, перш ніж співробітники Qantas через технічні проблеми перемикнули його на більш слушний контент для дітей.

Представник авіакомпанії перепросив через курйозний випадок, зазначивши, що така ситуація є винятковою і буде ретельно перевірена.

"Фільм явно не підходив для відтворення протягом усього польоту, і ми щиро просимо вибачення перед клієнтами за цей досвід. Усі екрани були змінені на сімейний фільм до кінця польоту, що є нашою стандартною практикою для рідкісних випадків, коли індивідуальний вибір фільму неможливий", - повідомив речник Qantas.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про інцидент з тією ж компанією Qantas, чий літак прямував з Нью-Йорка до Сіднея, але був змушений приземлитись в Тихому океані.

Також "Коментарі" писали про випадок у повітрі, коли у пілота стався серцевий напад і літак намагалась посадити пасажирка.