Головна Новини Дозвілля подорожі Недешеве задоволення: чек з місцевого ресторану Буковеля дуже шокував українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Недешеве задоволення: чек з місцевого ресторану Буковеля дуже шокував українців

У Буковелі не припиняється наплив туристів

12 січня 2021, 18:21 comments5127
Поділіться публікацією:

Незважаючи на січневий локдаун, Буковель продовжує активно працювати і приймати туристів. На території комплексу працюють сувенірні кіоски, ресторани, кафе. Відпочиваючих на гірськолижному курорті дуже багато, але Буковель — задоволення не з дешевих.

Недешеве задоволення: чек з місцевого ресторану Буковеля дуже шокував українців

Буковель. Фото: abcnews

Так, журналіст і громадський діяч Дмитро Безпалий на своїй сторінці в соціальних мережах опублікував чек одного з ресторанів курорту. І сума в ньому здивувала багатьох користувачів інтернету. Дмитро написав, що рахунок не його, а компанії відпочиваючих, яка, як бачимо, відпочила в ресторані на пристойну суму — 9420 гривень.

Порція борщу в цьому ресторані обійдеться в 215 гривень, а порція реберець BBQ коштує 250 гривень. Найдорожчою в рахунку виявилася хріновуха — за неї відвідувачі заплатили 1000 гривень за літр.

Картопля по-домашньому, як і грецький салат, коштують 250 гривень. А ось свиняча рулька з тушкованою капустою — 2 тисячі гривень. Трохи дешевше обійшлася форель в прованських травах — 1725 гривень.

У коментарях користувачі пишуть, що в цьому році ціни дійсно сильно піднялися, якщо порівнювати з минулим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, люди, які зважилися відвідати Буковель в цьому році, публікують зовсім "неукраїнські" ціни на харчування. Ті сміливці, хто зважився відвідати в цьому році гірськолижний курорт Буковель в Карпатах, шоковані цінами як на проживання в готельних комплексах, так і на харчування. Зразкове меню з прайсом користувачі соцмереж викладають у себе на сторінках з гнівними коментарями. За їх словами, поселення в готелі коштує значно вище, ніж на курортах Європи та й, щоб пообідати в місцях громадського харчування, прийдеться викласти зовсім "неукраїнську" суму. Також відвідувачі виклали меню з прайсом одного з кафе, що знаходиться на курорті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Кот Бегемот

13 січня 2021, 17:03

Жадность фрайера сгубила. Отдохнем позже,в Австрии или Чехии. Пусть подавятся своей печеной картошкой за такую цену....

Ігор

12 січня 2021, 22:02

Не платіть, скотиняки!

Николай

12 січня 2021, 19:34

О чем статья? Чему удивляетесь? Нормальные цены в нормальном ресторане. Буковель конечно не вся такая но цены там всегда были не дешевые.


Новини