Не дивися вниз: п'ять найекстремальніших мостів на планеті

Необхідно міцно стояти на ногах, якщо хочеш подолати ці перешкоди

Для когось екстрім - це на ходу застрибнути в переповнену маршрутку. А як щодо тих людей, які по дорозі в школу або на роботу повинні долати справжні гірські перевали і прірви? Та ще і по мостах, якість яких залишає бажати кращого. Сьогодні ми розповімо тобі, в яких країнах можна зустріти такі.

Австрія


У тебе важкий період в житті і ти хочеш відчути прилив адреналіну, щоб прийти до тями? Тоді тобі пряма дорога в австрійські Альпи, щоб як слід провітритися там.

Ліси в Бразилії


Міст, зображений на знімку, можна повісити де-небудь і в Україні. При досить великій висоті це буде випробування не для слабкодухих.

Балієм, Західна Нова Гвінея


Балієм - це найдовша річка в Індонезії. Там досить тепла вода, але від цього не легше, коли виникає необхідність перейти річку по мосту.

Індонезія


Ця південно-східна азіатська держава не може похвалитися надто потужною економікою. Але враховуючи те, через що доводиться проходити місцевим дітям, просто щоб потрапити до школи, за спортивність і здоров'я майбутнього покоління ця країна може не хвилюватися.

Індія


Мости Індії - це ще той екстрім. Особливо якщо ти повертаєшся додому після веселої пиятики в барі.

Долати такі перешкоди можуть далеко не всі. Але подумай, для деяких людей їх подолання - частина повсякденного життя. Тому ми ні секунди не сумніваємося, що і тобі це буде під силу, якщо опинишся в тих краях. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять неймовірно екстремальних водних гіркок.