Названі країни, які готові прийняти українців без обмежень на кордоні

Чотири країни готові до приїзду наших громадян

Албанія, Сполучені Штати Америки, Сербія і Ірландія готові прийняти українців без обмежень на кордоні. Про це повідомляє Державне агентство туризму України.

Також в агентстві додали список країн, в які можливий в'їзд, але з обмеженнями. Наприклад, у Великобританії і Білорусь - з дотриманням карантину на 14 днів. Туніс відкриває кордони з 27 червня, при цьому туристам потрібно пройти тестування, або підтвердити негативний результат на коронавірус, зроблений протягом останніх 48 годин. А ось Туреччина з першого липня прийме українців без тестування і самоізоляції.

Міністерство інфраструктури на даний момент веде переговори з Кіпром, Грузією та Іспанією, котрі також готові прийняти українців, але після поліпшення ситуації з числом хворих.

Нагадаємо, громадяни, які приїжджають в Україну з країн "червоної зони" повинні знаходиться 14 днів на самоізоляції або скористатися додатком "Дій вдома".

Раніше "Коментарі" писали, що Єгипет готовий відкрити кордони для іноземних туристів. Потім до ініціативи приєдналися і Об'єднані Арабські Емірати.