Модель Playboy розлютила пасажирів літака "смердючим обідом"

Модель Playboy Вануса Фрейтас потрапила у курйозний випадок через свій обід.

32-річна модель Playboy і фітнес-блогерка Вануса Фрейтас опинилася в центрі скандалу під час авіаперельоту з Лондона до Іспанії. Пасажири першого класу були незадоволені сильним запахом її обіду, що викликало обурення серед інших мандрівників.

Фрейтас слідує суворій дієті для підтримки своєї фігури та регулярно бере з собою контейнери з їжею у подорожі. Її раціон включає 250 яєць і понад 13 кілограмів солодкої картоплі на місяць.

"Я сіла в літак і взяла з собою їжу. Я помітила, що люди на мене дивно дивляться, але я не звернула на це особливої уваги", - розповіла модель.

Як відомо, яйця мають специфічний запах, що може викликати дискомфорт. Пасажири, які перебували поруч, поскаржилися на неприємний запах, що, за їхніми словами, порушував комфорт під час польоту. Одна з бортпровідниць підійшла до моделі з проханням прибрати їжу, пояснивши, що запах її обіду став причиною скарг пасажирів.

"Тільки коли до мене підійшла бортпровідниця, я зрозумів, що запах турбує інших. Я розумію, звідки це береться, але це важко. У мене свій спосіб життя, і я повинна дотримуватися своєї дієти. Ми повинні знайти компроміс, чи не так?" - пояснює Фрейтас.

Модель Playboy розповіла, що у підсумку їй вдалось переконати пасажирів.

Цікаво, що Вануса Фрейтас не вперше потрапляє в курйозні випадки через їжу. Раніше вона розповідала, що її побачення закінчилося невдало після того, як чоловік покинув ресторан через те, що вона дістала власну коробку для обіду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час польоту пасажирам увімкнули фільм для дорослих з відверто сексуальним характером.

Також "Коментарі" писали про інцидент на літаку, коли двох жінок зняли з рейсу за занадто короткі топи.