Головна Новини Дозвілля подорожі Колосальні суми: чим відрізняється відпочинок в Буковелі від елітного Куршевеля
commentss НОВИНИ Всі новини

Колосальні суми: чим відрізняється відпочинок в Буковелі від елітного Куршевеля

Відпочинок в українському Буковелі прирівнюють до європейського

27 січня 2021, 19:31 comments3344
Поділіться публікацією:








Відпочинок в українському Буковелі вже давно порівнюють з французьким Куршевелем, тому що ціни сильно піднялися вгору. Журналісти програми "Викриття" на телеканалі KYIV.LIVE дізналися, у скільки обійдеться відпочинок на французькому курорті і що на цю ж суму запропонують в Карпатах.

Колосальні суми: чим відрізняється відпочинок в Буковелі від елітного Куршевеля

Чим відрізняється відпочинок в Буковелі від елітного Куршевеля. (скрін відео)

Через карантин і закриті кордони багато українських зірок, а також відомих політиків, в цьому році відкрили для себе Буковель. Тому ціни значно збільшилися, їх можна порівняти з європейськими.

У французьких Альпах в зимовий сезон відкрито двадцять п'ятизіркових готелів. Переночувати в яких можна за 50 тисяч гривень на добу (люксові апартаменти).

Зате в Буковелі відкрито всього один п'ятизірковий готель, ціни в якому виявилися трохи приємнішими — 60 тисяч гривень за 7 ночей (люксові номери). На новорічні свята ціна піднялася до 300 тисяч гривень за тиждень проживання.

Середній чек за вечерю в Куршевелі буде обійдеться туристам приблизно в 2000 євро, а вечеря в українському Буковелі буде коштувати близько 300 євро.

Ще один важливий критерій, за яким можна порівняти курорти — розваги. На легендарних Куршевельськіх вечірках ви зможете спробувати дороге ігристе, а серед гостей можна побачити знаменитостей світового рівня. У Карпатах туристів в цьому році розважали найяскравіші представники українського шоу-бізнесу: Наталія Могилевська і Тіна Кароль, які виступали на закритих корпоративах.


Як повідомляло видання "Коментарі", чек з місцевого ресторану Буковеля дуже шокував українців. Незважаючи на січневий локдаун, Буковель продовжує активно працювати і приймати туристів. На території комплексу працюють сувенірні кіоски, ресторани, кафе. Відпочиваючих на гірськолижному курорті дуже багато, але Буковель — задоволення не з дешевих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Светлана

28 січня 2021, 11:25

По моему это не правда, недавно вернулись, все супер в Буковеле, можно найти доступное жильё, рестораны как везде есть очень дорогие, есть дешевле, счастье, что у нас есть такой курорт, и не надо ехать в другую страну, чтобы зарядиться горами и лыжами.


Новини