Головна Новини Дозвілля подорожі Борщ - 190 грн: відвідувачі Буковелі публікують зовсім "неукраїнські" ціни на харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Борщ - 190 грн: відвідувачі Буковелі публікують зовсім "неукраїнські" ціни на харчування

Видно, підприємці вирішили повернути гроші, втрачені під час весняного локдауна, з лишком

29 грудня 2020, 18:01 comments2821
Поділіться публікацією:

Ті сміливці, хто зважився відвідати в цьому році гірськолижний курорт Буковель в Карпатах, шоковані цінами як на проживання в готельних комплексах, так і на харчування. Зразкове меню з прайсом користувачі соцмереж викладають у себе на сторінках з гнівними коментарями. За їх словами, поселення в готелі коштує значно вище, ніж на курортах Європи та й, щоб пообідати в місцях громадського харчування, прийдеться викласти зовсім не "українську" суму. Також відвідувачі виклали меню з прайсом одного з кафе, що знаходиться на курорті.

Борщ - 190 грн: відвідувачі Буковелі публікують зовсім "неукраїнські" ціни на харчування

За фото видно, що, наприклад, перші страви коштують від 190 гривень за порцію в 250 мл, ціни за гарніри — картопля або гречку — починаються від 109 гривень, а найдешевше м'ясне блюдо — крила курячі, приготовані на мангалі, стоять 190 гривень за порцію. За хліб вам прийдеться викласти 50 гривень, за чай — від 90, кава вам обійдеться в 65 гривень і більше.

Борщ - 190 грн: відвідувачі Буковелі публікують зовсім ”неукраїнські” ціни на харчування - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що сезон зимового відпочинку в самому розпалі, і зараз багато направляються на гірськолижні курорти, щоб як слід відпочити перед випробуваннями, які посилає нам новий 2021 рік. Ми розповімо тобі, як повноцінно відпочити на гірськолижному курорті і при цьому залишитися цілим. Адже хоч як крути, носитися по горах на сноуборді або на лижах — це вельми травмонебезпечне заняття.

Крім того, порталу стало відомо про те, що уряд Таїланду раніше повідомляло, що збирається повернути туристів в країну і "пожвавити" цю значущу для них сферу. Планувалося послабити карантинні заходи для туристів із понад 50 країн. Але недавно в Таїланді виявили безліч випадків зараження Сovid-19 на заводі з виробництва морепродуктів недалеко від столиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини