Головна Новини Дозвілля стиль і краса Зірка серіалу "Секс у великому місті" зайнялася доставкою додому туфель зі свого бутіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу "Секс у великому місті" зайнялася доставкою додому туфель зі свого бутіка

Актриса Сара Джесіка Паркер особистою участю врятувала свій модний бізнес під час світової кризи

13 серпня 2020, 02:28
Поділіться публікацією:

Зірка серіалу "Секс у великому місті" зайнялася доставкою додому туфель зі свого бутіка

Відома по американському серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер була помічена папараці, коли розносила в фірмових пакетах   SJP Collection туфлі свого бутіка по домівках своїх постійних клієнток. Кілька фото сама актриса опублікувала у себе в Інстаграм.

Відомо, що вона давно займається взуттєвим бізнесом в Нью-Йорку і любить туфлі не менше, ніж її популярна героїня-колумніст Керрі Бредшоу.

У період карантину Паркер пообіцяла, що особисто буде розносити замовлену взуття по домівках і стримала обіцянку. Також вона нерідко заглядає в бутик, щоб допомогти з вибором і поділитися секретами бездоганного смаку.


Сама Паркер зазначає, що для неї подібні послуги для улюблених покупців — час суцільного задоволення. Вона підкреслила, що дотримується всіх запобіжних заходів: носить маску, чи не порушує соціальної дистанції і регулярно дезінфікувати руки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

I'm back in store today, as is our much sought after Ursula in Cartel and our brand new colorways of the @sjpcollection x @samsoniteusa "Carried Away Convertible" backpack. As always, I'm here to help at 31 West 54th Street, as are Kathy and Angela. Or feel free to call 646-863-2133 with any questions. And! Starting today we are offering same day delivery in NYC from the boutique . Call for any and all details. (I'm headed downtown around 3p or 4p and can personally drop off any deliveries that way .) X, SJ

Публікація від SJP (@sarahjessicaparker)

"Нью Йорк-дивовижне місто. Просто гуляючи по місту, вирішили зайти помилуватися на туфлі, а там вона, знову. І так мило з нами поговорити, я згадала як два роки тому ми вже так спілкувалися і як це було здорово. І дуже чітке відчуття, що Керрі писали з неї, ну просто неможливо бути такою ж як на екрані ", — написала під постом актриси одна з її захоплених шанувальниць і постійних клієнток.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сара Джессіка Паркер створила власну пару босоніжок різного кольору , які шанувальники серіалу "Секс у великому місті" могли помітити у героїні. Актриса запропонувала їм випробувати захват з фільму всього за 385 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини