Головна Новини Дозвілля стиль і краса З нотками зоряного світла: у продажу з'явився незвичайний аромат
commentss НОВИНИ Всі новини

З нотками зоряного світла: у продажу з'явився незвичайний аромат

Цей аромат точно приверне увагу

3 грудня 2020, 13:15
Поділіться публікацією:

Відомий американський репер Тревіс Скотт об'єднався з найбільшим шведським парфумерним будинком Byredo для створення колаборації "космічного" розмаху. Покупцям представили абсолютно несподіваний аромат.

З нотками зоряного світла: у продажу з'явився незвичайний аромат

парфуми із запахом космосу (фото з відкритих джерел)

Результатом спільної роботи виконавця і компанії стали духи та свічка під назвою Space Rage. Композиція нового аромату дивує, адже в складі духів присутні верхні нотки космічного пилу і частинок антиматерії, середні ноти — зоряного світла і запах наднової зорі, а основа запаху — це атмосферні випаровування і темний туман.

Крім запаху увагу покупців ще привертає зовнішній вигляд стильної упаковки. Флакон виконаний в синьо-фіолетових тонах з ефектом деграде. Сама назва написана вручну. Купити парфуми та свічку можна на офіційному сайті бренду Byredo за € 197 (близько 7 тисяч гривень) і € 65 (2 тисячі гривень) відповідно.

Нагадаємо, що Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору (NASA) заявило, що буде випускати парфуми з космічним запахом. Формула парфуму вже розроблена, як і дизайн упаковки. Тепер залишилося зібрати кошти, для того, щоб пустити аромат в масове виробництво. Судячи з усього, аромат буде специфічним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія Flaming Crap випустили свічку з ароматом 2020 року. Автори ідеї розповіли, що поточний рік був дуже непростим для всього світу, але ця свічка покликана нагадувати про хороші моменти. Горіти ця свічка може до 30-ї години, а придбати її може кожен охочий за 15 фунтів стерлінгів (550 гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини