Йому сподобається: 5 гарних та простих зачісок для побачень (ФОТО)

Яку зачіску зробити на побачення: 5 красивих, стильних та простих варіантів укладання, яких можна виконати вдома

Збираючись на побачення або просто на прогулянку, можна підкреслити свій образ красивою і злегка недбалою зачіскою. Зробити її можна самостійно. Пропонуємо кілька цікавих варіантів.

Два джгути

Щоб зробити красиві недбалі локони, підкрутіть їх спочатку праскою. Потім відокремте по одній пасмі від скронь, скрутіть їх у джгутики, з'єднайте та закріпіть за допомогою невидимої гумки, вивернувши всередину.


Низький хвіст

Щоб надати зачіску об'єму, спочатку начешіть потилицю. Після цього з одного боку скрутіть джгут, закріпіть його за допомогою невидимок. Потім зробіть низький хвіст – зачіска готова.


Складна коса

Якщо не хочете заплітати звичайну косу, можна трохи ускладнити завдання. Спочатку розділіть шевелюру на косий пробій, скрутіть волосся біля скроні й починайте плести. Наприкінці злегка розправте косу і підхопіть кількома гумками.


Сама ніжність

Цей варіант зачіски добре виглядатиме на волоссі дівчат, підстрижених під боб з подовженням. Спочатку підкрутіть волосся плойкою, потім відділіть пасма від скронь, заплетіть їх у кіски й закріпіть на потилиці.


Модна "Мальвіна"

Ця зачіска не виходить із моди, а лише вдосконалиться. Особливо добре вона виглядає у дівчат з довгим волоссям. Досить зробити грайливий пучок на потилиці й все – зачіска, під стильний образ, готова!


Нагадаємо, 2021 року в моду увійшла нова стрижка під назвою "медуза". Вона пережила чудовий бум в азіатських країнах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які варіанти зачісок дозволять вам займатися домашніми справами й виглядати стильно і красиво.