Які джинси в моді взимку-2022: підбираємо собі фасон (ФОТО)

Експерти розповіли, які джинси взимку 2022 року залишаються у тренді та як вибрати правильний фасон, щоб він підходив до фігури

Джинси давно стали невід'ємною частиною гардеробу як жіночого, так і чоловічого. Це універсальна річ, яка підійде для створення будь-якого образу, але щоб залишатися в тренді потрібно знати головні модні тенденції жіночих джинсів цієї зими.

Кльош

Один із наймодніших фасонів цього сезону, тому що джинси-кльош добре поєднуються з блузками, светрами, строгими сорочками та базовими футболками. За допомогою таких джинсів можна підкреслити переваги жіночої фігури. Універсальні модні джинси на зиму – темно-сині кльоші на високій посадці.


Зі стрілками

Такий фасон джинсів робить ноги візуально стрункішими внаслідок додаткових вертикалей. Вони стануть гарною альтернативою строгим штанам для формування ділового образу. Джинси зі стрілками добре поєднуватимуться з сорочками, жакетами та світшотами.


Прямі

Якщо вам потрібне щось універсальне, тоді вибирайте джинси прямого крою, тому що їх легко інтегрувати у різні стилі одягу. Такі джинси ідеально виглядають як з сорочками та блузами, так і з худі, светрами та футболками.


Укорочені

Вибираючи укорочені джинси орієнтуйтеся на свій тип фігури, наприклад, для власниць "пісочного годинника" підійдуть розкльошені джинси з високою посадкою. За допомогою такого фасону можна вигадати багато стильних образів.


З розрізами

Джинси з розрізами залишаються у тренді, цієї зими стилісти пропонують носити їх із високими черевиками на тракторній підошві. Такі джинси поєднуються з великою кількістю речей і підкреслюватимуть ваш look .


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як взимку виглядати дорого, не витрачаючи багато грошей на одяг.