"Вовчиця": як виглядає модна стрижка цього сезону (ФОТО)

Як виглядає стрижка «Вовчиця», яка стала мікротрендом у соціальній мережі TikTok і вже завоювала популярність

Якщо цього літа ви хочете кардинальних змін у зовнішності, тоді ознайомтеся з новою стрижкою "Вовчиця", яка стала новим мікротрендом цього сезону.

Ця стрижка полягає у тому, щоб мати більш коротке волосся зверху та довші й проріджені пасма знизу, по довжині. Але на відміну від маллету, “вовчиця” не потребує аж ультра контрастного переходу довжини та зістриженого волосся навколо вух. Головною ознакою “вовчиці” є багатошаровість і невеличка недбалість.

Відомо, що першими стрижку, яку в соцмережах можна знайти за хештегом #wolfcut, популяризували корейські зірки й інфлюенсери. Слідом за ними з волоссям почали експериментувати й знаменитості, наприклад, американські співачки Біллі Айлиш і Деббі Райан.

"Вовчиця" з ледь помітними градієнтними шарами

Ось так виглядає класична “вовчиця” на короткому волоссі – пишною кроною вистрижених пасм зверху та трохи звуженим силуетом донизу. Проте завдяки плавному переходу шарів у такому форматі ця зачіска здається менш радикальною та більш романтичною.


Екстра "вовчиця"

Фанаток по-справжньому дикого образу потрібно придивитися до варіанту зухвалого стайлінгу з короткими розпатланим пасмами зверху і менш об'ємною довжиною.


М'яка "вовчиця"

Коли ви хочете бути з одного боку вовчицею, а з іншого – пухнастою кішкою, стилісти пропонують компроміс: дуже м’який перехід шарів по довжині волосся та довгий недбалий чубчик. Без занадто коротких і різких штрихів ваш образ “вовчиці” виглядатиме досить сильний і ліричним.


"Вовчиця" на кучерявому волоссі

Завдяки багатошаровості стрижки вона додає волоссю додаткового об’єму та текстурності. Тому це також ідеальний варіант, аби приборкати неслухняні кучері та надати їм стильного обрамлення.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як виглядає наймодніша зачіска 2021 року.