Весняний манікюр 2021: п'ять ідей для модного дизайну (ФОТО)

Весняні тренди манікюру дозволяють експериментувати

Весняна погода підштовхує сучасних модниць до зміни іміджу. Саме у цей час в жіночій уяві з'являються свіжі та модні ідеї. І як же обійтися без стильного та модного манікюру? Які дизайни та кольори будуть у тренді навесні-2021?

Рожевий

Цей колір впевнено лідирує в списку трендів весняно-літнього сезону, тому що він універсальний і підійде для будь-якого образу. Експерти радять обирати відтінок bubblegum pink (колір жуйки) або ніжно-рожевий - тут вже як кому подобається. Рожевий колір додає образу жіночності, ніжності та романтичності.


Кольорові малюнки

Цей тренд дозволяє розгулятися фантазії та креативу. Можна використовувати будь-який дизайн: від мінімалістичних зірочок, крапельок і кружечків до складних оригінальних нейл-артів. Відмінна ідея, якщо ви хочете додати у свій образ фарб.


Геометрія

У цьому сезоні геометрія не здає своїх позицій. Дизайн може бути різного рівня складності: від простих ліній до об'ємних багатогранних фігур - усе, що побажаєте. Ви можете сміливо експериментувати та комбінувати яскраві відтінки.


Місячний манікюр

Вишуканий місячний манікюр протягом багатьох років не покидає лідируючих позицій серед варіацій нігтьового дизайну. Він виглядає стильно, красиво та оригінально. Для повсякденного способу краще обирати спокійні відтінки: пудровий, бежевий або білий.


Кольоровий френч

Якщо класичний французький френч вам набрид, тоді додайте йому більше кольору: це можуть бути яскраві відтінки або ніжна пастель, а можна навіть намалювати маленькі малюнки.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що названі найбільш трендові кольори манікюру у 2021 році.