Створюємо ефектний образ: ТОП-5 ідей макіяжу на Хелловін

Зробити креативний макіяж на Хелловін можна і вдома

Наближається найстрашніше свято року - Хелловін, на який прийнято влаштовувати тематичні вечірки та вбиратися в костюми відьом, монстрів та іншої нечисті. Якщо ви збираєтеся на такий захід, тоді вам варто зробити ефектний макіяж, який підкреслить ваш образ. Видання Apostrophe поділилося декількома ідеями.

Це найпростіший макіяж, для якого буде потрібно мінімум косметичних засобів. Візьміть чорну підводку для очей і зробіть фігурну стрілку біля нижньої війки у вигляді крила кажана.


Для тих, хто вміє малювати, можна ускладнити завдання. Зробіть акцент на очах і намалюйте картину (павутинку, кажанів, чорну кішку), використовуючи чорну підводку і тіні, які підкреслять ваш грим.


Якщо ви не хочете зациклюватися на чорному кольорі, тоді створіть яскравий образ, наприклад, Джокера або Харлі Квін. Для цього вам буде потрібно яскраві тіні, помади, гліттер на бровах - в такому вигляді ви точно станете зіркою вечірки.


Диявольський, але водночас ефектний образ можна створити навіть з двох кольорів - червоного і чорного, грамотно поєднуючи їх в макіяжі.


Створити легкий і романтичний образ на Хелловін можна за допомогою блискіток. У такому вигляді ви будете справжньою феєю.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що подивитися на Хелловін.