Головна Новини Дозвілля стиль і краса Стиліст розповіла, як дівчатам правильно вибрати гарну і сексуальну нижню білизну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стиліст розповіла, як дівчатам правильно вибрати гарну і сексуальну нижню білизну (ФОТО)

Кілька лайфхаків від Віки Барви

24 жовтня 2020, 14:22
Поділіться публікацією:

Відома українська стилістка Віка Барва в цей раз розповіла, як дівчатам правильно вибрати нижню білизну, щоб бути красивою, сексуальною і здоровою. Поради вона дала на своїй сторінці в Інстаграм.

Стиліст розповіла, як дівчатам правильно вибрати гарну і сексуальну нижню білизну (ФОТО)

За словами Барви, якщо ми говоримо про щоденну нижню білизну, яку дівчата носять вдома, то для зручності і здоров'я важливіше використовувати однотонні тканини з мінімумом швів. Якщо говорити про бежевий колір, то він ідеальний, підходить взагалі під весь одяг. Силіконові бретельки в ліфчику краще замінити на такі види білизни зі знімними бретельками.

Якщо дівчина все ж таки зважилася використовувати білизну з бантиками, мереживами і іншими нерівностями, то їх краще надягати під щільний одяг. Для зручності і краси при виборі ліфчика з бретелей краще звернути увагу на моделі з силіконовим ущільнювачем на поясі бюстгалтера, щоб підкреслити форму грудей.

Якщо у вас одяг з глибоким декольте, то важливо вибрати такий бюстгалтер, чашечки якого щільно утримують груди.

Ліфчик-"невидимку" бажано вибирати з силіконових моделей з верхнім шаром бавовни. Такі моделі ідеально підійдуть для дівчат з маленькими грудьми.


Як раніше повідомляли "Коментарі", Ріанна знялася в нижній білизні на показі власного бренду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини