Головна Новини Дозвілля стиль і краса Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів

Кілька модних брендів, які допоможуть вашим ногам перебувати в комфорті

15 червня 2020, 13:41 comments2150
Поділіться публікацією:

В умовах  літньої спеки взуття, яке ми одягаємо, відіграє велике значення. Дуже важливо, щоб наші ноги мали можливість дихати і перебувати у комфорті. Саме тому величезну роль у цю пору грає таке взуття, як сандалії. Сьогодні ми розповімо тобі про три відомих марки сандалій, які  стануть гідним доповненням до вашого гардеробу.

Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів

Grenson

Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів - фото 2

Ті, хто хто віддає перевагу якісному взуттю зі шкіри, можуть звернути увагу на британську взуттєву марку Grenson. Переважно, це прекрасні варіанти, які виготовляються зі шкіри, замші, і справді ніби залишаються поза часом.

Teva

Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів - фото 3

Вироби цього напівспортивного взуттєвого бренду достатньо прості. Сандалії складаються з легкої підошви, яка створена з піноматеріалу, і мінімальної кількості вузьких строп. Фішка полягає в тому, що це взуття спочатку призначалося для яхтингу, і тому має особливо хорошу фіксацію ноги. Доступні всі можливі кольори, орнаменти і матеріали. А  віднедавна бренд створює стропи з переробленого пластику.

Church's

Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів - фото 4

Знаменита британська марка Сhurch's відома своїми лоферами, але це не виключає наявності якісних чоловічих сандалій. Це стримані моделі з закритим носком (що дає можливість одягати їх зі шкарпетками), які є ідеальним компромісом між туфлями і шльопанцями. Їх підошва не пласка, а з невеликим каблуком, який знижує навантаження на стопу.

Ці сандалії допоможуть пережити спекотну погоду з максимальним комфортом для ніг. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно носити піджак в спекотну погоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини