Спеціально для літа: топ-3 найкрутіших чоловічих сандалів

Кілька модних брендів, які допоможуть вашим ногам перебувати в комфорті

В умовах літньої спеки взуття, яке ми одягаємо, відіграє велике значення. Дуже важливо, щоб наші ноги мали можливість дихати і перебувати у комфорті. Саме тому величезну роль у цю пору грає таке взуття, як сандалії. Сьогодні ми розповімо тобі про три відомих марки сандалій, які стануть гідним доповненням до вашого гардеробу.

Grenson


Ті, хто хто віддає перевагу якісному взуттю зі шкіри, можуть звернути увагу на британську взуттєву марку Grenson. Переважно, це прекрасні варіанти, які виготовляються зі шкіри, замші, і справді ніби залишаються поза часом.

Teva


Вироби цього напівспортивного взуттєвого бренду достатньо прості. Сандалії складаються з легкої підошви, яка створена з піноматеріалу, і мінімальної кількості вузьких строп. Фішка полягає в тому, що це взуття спочатку призначалося для яхтингу, і тому має особливо хорошу фіксацію ноги. Доступні всі можливі кольори, орнаменти і матеріали. А віднедавна бренд створює стропи з переробленого пластику.

Church's


Знаменита британська марка Сhurch's відома своїми лоферами, але це не виключає наявності якісних чоловічих сандалій. Це стримані моделі з закритим носком (що дає можливість одягати їх зі шкарпетками), які є ідеальним компромісом між туфлями і шльопанцями. Їх підошва не пласка, а з невеликим каблуком, який знижує навантаження на стопу.

Ці сандалії допоможуть пережити спекотну погоду з максимальним комфортом для ніг. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно носити піджак в спекотну погоду.