Головна Новини Дозвілля стиль і краса П'ять найгірших помилок, які можуть зашкодити шкірі влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найгірших помилок, які можуть зашкодити шкірі влітку

Неправильний догляд серйозно шкодить здоров'ю шкірі

28 червня 2020, 14:40 comments1132
Поділіться публікацією:

Влітку наша шкіра потребує особливого захисту і регулярного догляду. Але багато дівчат забувають про це і роблять помилки, які в подальшому призводять до неприємних наслідків. Якщо хочете мати гарну і здорову шкіру, тоді не ускладнюйте собі життя. Що робити не варто?

П'ять найгірших помилок, які можуть зашкодити шкірі влітку

Сон з макіяжем

Після вдалої літньої вечірки, повернувшись додому вранці, останнє, що хочеться робити, так це йти і змивати макіяж. Тому дуже часто ця процедура відкладається на потім. Однак, такі помилки допускати не можна. Завжди потрібно змушувати себе очищати шкіру від косметичних засобів, щоб уникнути забитих пор і бактеріальних інфекцій.

Занадто жирні засоби

Експерти не рекомендують в літній сезон використовувати занадто жирні і щільні креми та інші засоби, тому що макіяж під впливом сонця може скачуватися і забити пори. Краще віддати перевагу легким і гелеподібним текстурам з сонцезахисним ефектом.

Занадто багато солодощів

Цукор не кращим чином впливає на наш зовнішній вигляд. І справа не тільки в декількох зайвих кілограмах, але і в тому, що в хвилини солодкого релаксу ми руйнуємо колаген в клітинах шкіри, сприяючи її старінню, а також провокуючи висипання.

Відмова від сонцезахисних окулярів

Якщо влітку не носити окуляри, наш вираз обличчя буде перманентно відмічено видимими зморшками на лобі і навколо очей. Причому часто ми самі не помічаємо того, що жмуримося, і виявляємо проблему вже тоді, коли дивимося в дзеркало. Тому краще не забувати вдома сонцезахисні окуляри.

Лазерна епіляція

Щоб шкіра була гладкою, бархатистою і спокусливою влітку, курс лазерної або фотоепіляції слід проводити взимку, коли шкірні зони не піддаються сонячному випромінюванню. Так що епіляція навіть самої крихітної поверхні над верхньою губою може викликати більше проблем, ніж бажаного ефекту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти провокують проблеми з шкірою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини