Названо п'ять найнесподіваніших трендів цього літа

Літні тренди-2020 відрізняються своїм різноманіттям

Мода не перестає дивувати і радує нас цікавими новинками. Цього літа дівчатам варто переглянути свій гардероб і додати в нього кілька речей, які зараз на піку популярності. На що варто звернути увагу?

Тенісна спідниця

Цього літа модниці віддають перевагу короткій плісированій спідниці, яка ідеально поєднується з топами та футболками. Доповнити образ можна босоніжками з ремінцем або ж кедами. Це хороший і стильний варіант для спекотного літа.


Бра напоказ

Білизняний стиль в одязі впевнено набирає популярність. Цього літа в моді оригінальні моделі з шовку, шкіри, бавовни, які можна носити, як і з джинсами, так і з класичними брюками і спідницями. Тим, хто не наважується на такий відвертий експеримент, можна надягти бра в парі з сорочкою або жакетом.


Шорти, боксери

Під час карантину великою популярністю у модниць стали користуватися і шорти-боксери. Їх поєднують з сорочками і жакетами, доповнюючи образ кросівками і босоніжками. Це виглядає незвично і стильно.


Сандалі на липучках

Дизайнери оновили за допомогою намистин, кристалів, перлів, стразів та інших матеріалів грубі сандалі на липучках, і тепер вони виглядають більш жіночно.


Анклети поверх шкарпеток

Мабуть, самий незвичайний тренд літа 2020, який народився в період карантину, — анклети поверх спортивних шкарпеток. Настільки незвичайне поєднання з величезною швидкістю набирає популярність у європейських і американських модниць.


Раніше наше видання повідомляло, які речі повинні бути в гардеробі цього літа.