Головна Новини Дозвілля стиль і краса Короткі штани і м'ята сорочка: помилки чоловічого стилю, за які нема прощення
commentss НОВИНИ Всі новини

Короткі штани і м'ята сорочка: помилки чоловічого стилю, за які нема прощення

Чоловіки повинні стежити на тим, що носять, адже зустрічають по одягу

29 серпня 2020, 17:21 comments1077
Поділіться публікацією:

Чоловікам властиво стильно одягатися. Само по собі це непогано і навіть дуже добре. Але іноді палиця перегинається і модник виходить на вулицю в такому вигляді, що оточуючим стає ніяково дивитися в його бік. Щоб ти уникнув цих проблем, ми, за допомогою видання mport, розповімо тобі про п'ять головних помилок чоловічого стилю.

Короткі штани і м'ята сорочка: помилки чоловічого стилю, за які нема прощення

Носіння "девайсів" на поясі

Кріпити на ремінь мобільний телефон, сумочку і гаманець — це не красиво. Так роблять хіба що працівники ринку або розпорядники маршрутних таксі.

Неправильна довжина брюк / штанів

Вельми поширена помилка. Іноді створюється враження, що у багатьох чоловіків все дуже погано з окоміром. Їх штани можуть волочитися по підлозі, або бути мало не до колін. Не забувайте дивитися в дзеркало. Найкраще — коли приміряєте штани, сідайте в них на стільці і "навпочіпки".

Багато різних кольорів

Краще обмежитися трьома кольорами, не більше. Слідкуйте, щоб вони нормально поєднувалися між собою. Є спеціальне колесо кольорів. Важливо пам'ятати, що відтінки, які стоять на ньому поруч один з одним, не завжди підходять для одночасного застосування.

Непрасовані речі

Навіть найакуратніші чоловіки іноді забувають попрасувати деякі місця на своєму одязі. Це неодмінно псує оточуючим хороше враження.

Поєднання непоєднуваного

Шкіряна куртка — спортивні штани, спортивний пуховик — брюки, шорти — сорочка з довгим рукавом або светр, пальто або френч — спортивне взуття. Цей список можна продовжувати довго. Все ж таки постарайтеся уважно стежити за тим, що ви одягаєте і в комбінації з чим.

Уникайте цих помилок і вам не доведеться відводити очі перед глузливими поглядами оточуючих. Також видання "Коментарі" розповість, які чоловіка найстильніші згідно з гороскопом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини