Кілька порад для тих, хто зібрався відвідати майстра чоловічих стрижок

Ти повинен знати ці нюанси, якщо задумав зробити стильну зачіску

У наш час не тільки жінки, а й чоловіки люблять відвідувати салони краси, де фахівці доводять до ладу їхні зачіски і бороди. Хоча число скептиків, які вважають, що чоловік не повинен ходити у всілякі салони, ще досить велике, тих, хто хоче виглядати стильно, більшає. Якщо ти зібрався піти до майстра чоловічих стрижок, скористайся нашими порадами.

Правильний наряд

Не одягай сорочку, а також будь-який інший одяг з високим коміром, інакше майстру буде важче виконувати свою роботу.

Вимикай телефон

Просто сиди спокійно і спостерігай за тим, як ти стаєш кращим.

Довіряй порадам майстра

Не повчай майстра. Ти ж не даєш порад лікарю, коли приходиш до нього на прийом.

Сфотографуй

Після завершення роботи попроси сфотографувати себе з трьох ракурсів. Якщо тобі сподобається стрижка, то наступного разу зможеш без зайвих пояснень показати майстру, що тобі потрібно.

Не лінись

Не лінуйся у всіх подробицях пояснити майстру, як тебе стригти. Уникай фраз: "А зробіть мені так, як минулого разу". Повір, швидше за все, у майстра чимало клієнтів, і він просто не пам'ятає, яка стрижка у тебе була минулого разу. Тим більше, якщо ти нещодавно почав користуватися послугами цього майстра. Можеш поцікавитися, як називається стрижка, яка тобі сподобалась. Або скористатися порадою № 4.

Тепер ти знаєш, як правильно поводитись, і напевно станеш одним із найпопулярніших клієнтів. Також видання "Коментарі" розповість, що жінки бачать в бородатих чоловіках.