Хна - найпопулярніша фарба для волосся в світі

Пофарбоване хною волосся набувають стійкості до впливу погодних явищ, стають пружними, блискучими

Природна фарба найчастіше використовується східними красунями для додання волоссю красивого мідного блиску. Кожна жінка, хоч раз, коли наближався час чергового фарбування волосся, замислювалася, як зробити цей процес менш травмуючим.

Фахівці кажуть - хна - прекрасний засіб від лупи. Також здавна хна використовується для прискорення росту волосся.

По суті, хна - це листя лавсона неколючими, які багато століть використовують в якості барвника як для волосся, так і для шкіри (мехенді).

Пофарбоване хною волосся набувають стійкості до впливу погодних явищ, стають пружними, блискучими. Все це завдяки тому, що при правильному заварюванні хни, на волосся діє смола листя Лавсона - зовні вона обволікає волосся, пригладжує лусочки і робить волосся струменіють і блискучими Однак це працює тільки з якісної натуральною хною, однойменні хімічні фарби не мають такого ефекту.

Нагадаємо, за словами фахівців, "поганий" рівень холестерину в крові ефективно допомагають знижувати огірки. Незважаючи на те, що в їх плодах міститься 94-96% води, цей овоч багатий на вітаміни А, С, Е, К, а також кальцій, залізо, марганець, йод, натрій і магній, які містяться в його шкірці. Також огірки містять пектини, які є типом розчинної клітковини, а вона своєю чергою, покращує травлення, виводить "поганий" холестерин з організму і сприяє поліпшенню показників здоров'я серця.

Ще цей овоч допомагає при артриті, він зміцнити кістки і м'язи, знімає ломоту в суглобах. Деякі експерти впевнені в тому, що огірки завдяки своєму "охолодному ефекту" здатні запобігти і знизити запальні процеси в організмі.