Фурор на конкурсі краси: 80-річна модель завоювала серця глядачів

80-річна жінка погодилась взяти участь у конкурсі краси у Південній Кореї та отримала визнання.

На національному відборі до конкурсу краси "Міс Всесвіт" у Сеулі справжньою зіркою стала 80-річна модель Чой Сун Хва. Хоча вона не змогла перемогти на конкурсі краси, однак здобула визнання глядачів і виграла нагороду за найкращу сукню.

Чой Сун Хва раніше працювала медсестрою і почала свою модельну кар'єру у 72 роки після поради одного зі своїх пацієнтів. Це привело її до участі в Сеульському тижні моди і численних фотосесіях для відомих журналів. А тепер і до національного конкурсу краси "Міс Всесвіт" у Південній Кореї, де вона змагалась з 30 іншими конкурсантками, які були втричі молодші.

"Я хочу, щоб люди дивилися на мене і розуміли, що ви можете жити здорово та знаходити радість у житті, коли знаходите те, що хочете робити, а також коли кидаєте собі виклик досягти цієї мрії", - сказала Чой перед оголошенням результатів.

Перемогу на конкурсі краси "Міс Всесвіт" здобула 22-річна Хан Аріель яка представлятиме Південну Корею у на міжнародному конкурсі у листопаді. Чой Сун Хва здобула перемогу у номінації за найкращу сукню та визнання глядачів.

Цьогорічний конкурс "Міс Всесвіт" став особливим не лише завдяки участі Чой Сун Хва, але й через зміни в правилах. Вперше в історії було знято вікові обмеження для учасниць. Раніше брати участь у "Міс Всесвіт" могли лише жінки віком від 18 до 28 років. Крім того, корейські організатори зняли скасували конкурс купальників, а також вимоги до зросту, знання мови та освіти, щоб відкрити конкурс більшій кількості жінок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні обрали свою представницю на конкурс "Міс Всесвіт".

Також "Коментарі" писали про першу переможницю Міс ШІ. У цьому конкурсі краси брали віртуальні моделі створенні штучним інтелектом.