Головна Новини Дозвілля стиль і краса Целюліту - відбій: три правила для гладкої шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Целюліту - відбій: три правила для гладкої шкіри

Ці правила допомагають підтримувати фігуру в тонусі

5 липня 2020, 15:45 comments1179
Поділіться публікацією:

Целюліт — головний ворог гарної жіночої фігури. Щоб позбутися від нього або запобігти його появі слід дотримуватися кількох правил. А що саме потрібно робити розповіло видання Harpersbazaar.

Целюліту - відбій: три правила для гладкої шкіри

Правило №1: правильний і міцний сон

Для того, щоб бути в хорошій фізичній формі, важливо нормалізувати свій графік сну. Пам'ятайте про те, що повноцінний нічний відпочинок повинен бути не менше 7-8 годин, і тоді організм буде правильно функціонувати і шкіра буде мати здоровий вигляд. Очевидне на поверхні: коли ви висипаєтеся, вам не потрібно компенсувати відсутність енергії за допомогою їжі (солодкої та вуглеводної) протягом дня.

Правило №2: водний баланс

Завжди стежте за своїм водним балансом в організмі, особливо в жарку погоду. Щодня випивайте близько 1,5-2 літрів води, адже вона прискорює обмінні процеси, а це дозволяє швидше розщеплювати жири і не дозволяє їм відкладатися в "проблемних" місцях.

Правило №3: фізичні навантаження

Мабуть, це правило знайоме всім. Якщо хочете бути володаркою стрункої фігури, тоді без фізичних тренувань не обійтися. Без спорту складно позбутися від целюліту, навіть, якщо ви будете дотримуватися певної дієти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти можуть викликати целюліт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини