Будь як лялька Bratz: Мережу заполонив новий б'юті-тренд (ФОТО)

У соціальних мережах набирає великої популярності новий бьюті-тренд – макіяж Bratz Doll, натхненний легендарними ляльками

Напевно, кожна дівчинка у дитинстві хотіла повторити образ своєї улюбленої ляльки. Тепер це переросло у справжній бьюті-тренд. У соціальних мережах набирає популярності макіяж Bratz Doll, натхненний культовими ляльками.

Відомо, що тренд макіяжу у стилі ляльок Bratz розпочався із сайту Reddit та згодом охопив майже всі соціальні мережі. На YouTube можна знайти безліч інструкцій, як зробити ляльковий макіяж, а багато бьюті-блогерів і професійних візажистів вже встигли приміряти яскравий образ.

І це не перший випадок, коли лялькам Bratz приписують натхнення для деяких сучасних тенденцій макіяжу. У 2017 році британське видання Daily Mail опублікувало статтю, в якій порівнюється стиль деяких знаменитостей – Хлої Кардашян, Джіджі Хадід та Ріанни з ляльками Bratz.

До речі, перетворитися на таку ляльку в реальному житті не так уже й складно – потрібно зробити акцент на очі, використовуючи накладні вії, яскраві тіні та чорну підводку, брови у ляльок досить тонкі, тому їх доведеться зменшити. Губи у Bratz дуже пухкі – щоб створити такий ефект, скористайтесь контурним олівцем та двома відтінками матової помади.

Нагадаємо, що наша шкіра вимагає особливого та системного догляду. Але багато дівчат не замислюються про це, тому забувають змивати макіяж на ніч, а то й зовсім не правильно очищають шкіру від косметичних засобів. Лікар-дерматолог Світлана Якубовська розповіла, як правильно змивати make-up.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете виглядати стильно та ефектно, варто звернути увагу на кілька б'юті-лайфхаків за вечірнім макіяжем.