Без яких модних аксесуарів не обійтися в 2022 році (ФОТО)

Стилісти розповіли, які аксесуари будуть користуватися популярністю в новому році та допоможуть зробити образ стильнішим

Жінкам дуже важко обходитися без аксесуарів, тому що вони підкреслюють красу, доповнюють образ, являючись його певною "родзинкою". Тому модницям необхідно знати, які аксесуари зараз у тренді.

Масивні окуляри

У новому сезоні в моді будуть сонцезахисні окуляри з масивною оправою у класичному чорному кольорі. Але можна вибрати й інші відтінки.


Косинки

Цей простий та ефектний аксесуар допоможе зробити образ більш стильним, лаконічним та елегантним. Краще вибирати однотонні варіанти або косинки з мінімалістичними принтами.


Широкі ремені з великими пряжками

У 2022 році, за словами стилістів, у моду повернуться широкі ремені з великими пряжками, які можуть стати відмінним доповненням до верхнього одягу, трикотажних суконь або шкіряних тренчів.


Яскраві сумочки

Додати образу яскравості або бунтарства можна за допомогою сумочок яскравих відтінків. Такі моделі стануть ковтком свіжого повітря після зими, але важливо, щоб гармонійно поєднувалися з іншими речами.


"Дитячі" каблучки

Яскраві, великі "дитячі" каблучки продовжують набирати популярності. При чому не варто обмежуватися однією прикрасою. Діє правило: багато означає гарно.


Нагадаємо, у 2020 році всесвітньо відомий французький бренд Louis Vuitton представив свій оригінальний аксесуар – Luxury-версія захисної маски від коронавірусу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що є жіночі аксесуари, які псують образ і тим самим відштовхують чоловіків. Так, від яких модних дрібничок краще відмовитися?

Читайте також, якими аксесуарами часто нехтують сучасні чоловіки.